Multimèdia
 • Editors d'imatges en línea
 1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.
 2. http://advanced.aviary.com/tools/phoenix Aviary Phoenix Permet crear noves imatges a partir de components d'altres amb el nostre sistema de nivell avançat. Fàcil d'arrossegar i deixar anar, et permet ordenar cada element que vulguis.

 • Editors de so en línea
 1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.
 2. http://mp3cut.net/  MP3 cutter   és una senzilla eina Web 2.0 que permet tallar trossos d'arxius MP3 sense haver de desxifrar el fitxer. L'eina talla el MP3 en el nivell del marc, sense perdre la qualitat del teu MP3. No cal carregar MP3, CutMP3.net talla a nivell local.
 • Presentacions en línia
 1.  http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.
 2. https://docs.google.com Google Docs és una eina 2.0 que permet crear presentacions en línia i tot tipus de documents, com ara fulls de calcul, textos, etc... Molt fàcil d'utilitzar i en català, està a l'abast de tothom. 
 Web 2.0 Eines educatives

1 comentario:

 1. Falta la referència al pixorial. La tipologia de la lletra de l'entrada de l'Slidesahre no és la mateixa que a la resta. Sobra el text a dalt i a baix del reproductor de l'SlideShare.

  ResponderEliminar